Information Banner
Kaviar
Active filters
Keta Salmon Caviar 100g
Catch area: Chum salmon (Oncorhynchus keta), wild catch, North Pacific Ocean, FAO 67.
Chum salmon caviar is the most valuable in terms of taste and is the largest in size. Chum salmon caviar is rich in protein and contains a large amount of polyunsaturated Omega-3 fatty acids. This type of caviar combines all the benefits of an exquisite delicacy.
Black sturgeon caviar ROYAL 100g
It has a rich and balanced taste that delights gourmets all over the world.
Amur Royal caviar is not only similar in appearance, but also in its taste qualities to the rare beluga caviar.
Particularly large-grained and delicate sturgeon caviar Amur Royal has a rich and balanced taste that delights gourmets all over the world.
Large eggs with a diameter of three to four millimeters have a thin shell with a dark velvety sheen, under which a soft creamy texture is hidden.
The special nobility of this variety is also indicated by its characteristic dark amber color and restrained aroma.
Amur Royal caviar is the result of crossing Kaluga (lat. Huso dauricus) with Amur sturgeon (lat. Acipenser schrenckii). This unique product is an attractively priced alternative to rare beluga caviar.
Gorbuscha Lachskaviar aus Kamtschatka 100g
Kaviar vom Stör gehört zu den teuersten Lebensmitteln.
Wer köstlichen, aromatischen und nährstoffreichen Rogen zum kleinen Preis geniessen will, sollte unbedingt zu Gorbuscha Kaviar greifen.
Der mild-würzige Lachsrogen aus Kamtschatka überzeugt durch Qualität und Geschmack.
Was ist Gorbuscha Kaviar?
Gorbuscha Kaviar wird vom Buckellachs gewonnen. Der als Gorbuscha bezeichnete Wildlachs kommt vor allem in Alaska und Kamtschatka vor. Ähnlich wie das zart-rosa Fleisch des Lachses ist auch der Rogen der Weibchen rötlich gefärbt. Gorbuscha Kaviar Kamtschatka zeichnet sich durch eine kräftige orange-rote Farbe aus. Die Körner des Lachsrogens sind mit durchschnittlich fünf Millimeter Durchmesser verhältnismässig gross...